Klusser…

Ze verheugde zich zo op zijn komst dat ze bijna niet kon wachten tot de week weer om was. Elke week om die vaste tijd kwam hij langs en verwarmde haar met zijn glimlach, maar ook zijn begrip. Hij snapte hoe een vrouw als zij in elkaar stak en luisterde altijd met belangstelling naar zijn rustig uitgesproken mening. Daarnaast fantaseerde ze dan ook over hoe hij met haar om zou gaan als hij een keer haar kant op zou kijken. Dan zou hij vast zien dat zij hem dringend nodig had, al was haar huis best goed op orde en kon ze ook niet klagen over wat haar partner zoal in huis had gedaan of nog deed. Ze hoefde maar met haar vingers te knippen en hij was al weer aan de slag. Maar het was haar niet genoeg. Hij luisterde niet naar haar als ze behoefte had aan warmte en aandacht. Haar verlangen naar een meer fysieke relatie groeide met de dag en omdat hij zoveel kluste in huis was die man op de buis haar surrogaat. Die snapte wat zij wilde. Ook al zei hij dan niets, hij zette al die klussers op hun nummer en deed daarna aan relatie-therapie. Leek haar heerlijk. Maar het leukst leek het haar om gewoon eens tegen hem aan liggend te mogen vertellen was ze zo miste in haar eigen relatie. Dat gevoel dat zij zelf qua verlangens en onbevredigde momenten feitelijk een gesloopt huis was waar steeds meer kapot ging. Ze leefde in een klein paleisje, maar toch… In haar hoofd rijpte een plan. Ze zou zich opgeven voor het programma en desnoods de doucheruimte slopen en dan gewoon huilend vertellen dat haar partner niets deed aan de heropbouw. Toen ze een hamer had gevonden en naar die sanitaire ruimte liep en al die fraaie tegels en die wonderschone wasbak zag die ze zelf had uitgezocht, schoot ze in een kramp. Nee, dat was een slecht plan. Toch maar niet. Beter met een fles wijn en lekkere kaas op de bank voor de tv. Straks kwam hij weer langs…..Help…mijn man is klusser……en die heerlijke vent die dat presenteerde…..Ze kon niet wachten….Zou hij weer naar haar kijken??

15 thoughts on “Klusser…

 1. Waarschijnlijk kan deze dame inderdaad even naar een relatie therapeut gaan, de oplossing van haar probleem ligt deels bij haarzelf. Maar als zij liever likkebaardend bij voor de TV zit mag dat natuurlijk van mij.

  Like

  • IK denk dat heel wat TV kijk(st)ers zo naar de tv kijken. Dromend van een ideaal type man/vrouw dat hun dagelijkse sleur en veelal matig presterende partner(s) zou kunnen doorbreken. Maar ja, ook die TV-wereld is een ideaalbeeld. Zo blijkt wel uit de vele schandalen die daar plaats vonden en vinden…

   Like

 2. Kijk kijken niet kopen is beter voor je relatie maar goed John Williams heeft ook wel wat lekkers over zich. Ik vind de reclame irritant lang tijdens zijn programma maar hij kan wel lekker mensen op hun plaats zetten in zijn programma’s.

  Like

 3. Het leukste aan John Williams vind ik de sketch die hij eens deed met Jandino’s typetje Judeska. Dat is ook meteen het enige waar ik aan kan denken als ik John Williams op tv zie: hoe hij door een tot vrouw omgetoverde Jandino onder een toonbank wordt getrokken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.