Dik’s pics…

Ik had even, een kort moment maar, niet door wat men bedoelde met het begrip ‘dickpick’ en hoorde ‘Dik’s pics’ toen dit een paar dagen terug ineens een affaire bloot legde (..) bij Ajax. Het bleek dat een voetbalmanager bij die club meiden op kantoor met appjes en foto’s van zijn eigen geslacht opjoeg richting een kennelijk door hem gewenst mogelijke soort opwinding die zou kunnen leiden tot….. Ja wat eigenlijk? Zijn vrouwen gevoelig voor de al dan niet errecte toestand van een mannelijk lid en daardoor bereid tot verkeringsvormen of meer? Ik kan het me niet voorstellen.

Bij navraag in de vrienden/familiekring bleken weinig dames overtuigd van nut en noodzaak van die beelden. Omgekeerd vonden mannen blote borsten en meer afkomstig van dames nog wel erg interessant(..). Vrouwen hechten weinig waarde aan de essentie van plastische seksualiteit, zeker als die hen wordt opgedrongen door mannen die hun golflengte van denken en verlangen niet snappen. Vrouwen willen prinsen op het witte paard voor hun kamers zien komen. Mannen met armen vol geschenken. ‘Rozen, rumbonen en rode wijn, dat moet voor vrouwen toch voldoende zijn’ zo luidde ooit een zinsnede uit een liedje van Koot en Bie.

Vrouwen willen kennelijk veroverd worden op fraaie eilanden, waar de champagne rijkelijk vloeit, hun leven in luxe en welvaart kan verlopen, en de liefde van hun leven de harten verovert met constante aandacht en zorg. Niet met beelden van hun eigen fysiek dus. Uit onderzoek van medio vorig jaar bleek ook dat vrouwen die al in een relatie verkeren bij de keuze tussen een dagje stomende seks of een middagje shoppen met de creditkaart van hun lovers, in meerderheid kozen voor dat laatste. Seks hoort er voor hen bij, ze krijgen daar hun kinderen door, maar om er nu de hele dag mee bezig te zijn, nee! Voor mannen ligt dat toch anders. Wij zijn jagers en blijven van jong tot oud als zodanig (in gedachten) actief. We zien overal ‘prooidieren’ en beoordelen die vooral op uiterlijk en pas later op hun karakter. Voor mannen is dat laatste minder interessant.

Met een biefstuk ga je ook geen relatie aan, daar geniet je van als je die consumeert. Veganisten doen hetzelfde maar dan met een bak salade. Kortom, een wereld van verschil in denken en doen. Het verklaart wellicht waarom de reacties zo verschillen bij mannen en vrouwen. Vrouwen vinden die aandacht van mannen die niet te paard maar in hun Fiat Panda voorbij komen niet interessant. Mannen zouden titpicks zien als compliment. En zo verklaarde ik even waarom het soms zo mis gaat in de omgang tussen de geslachten dezer aarde. En waarom men in sommige culturen kiest voor huwelijken van een man met tot 7 vrouwen. Elke dag een andere….Hoeft Dik geen pics te sturen ook. Heeft toch wel iets. Maar ja waar vind ik die vrouwen die willen aansluiten? Toch maar eens wat foto’s schieten dan….. (Foto’s: Archief)

10 thoughts on “Dik’s pics…

 1. Ik meen mij te herinneren dat er hilarische verhalen tond gingen met een Fiat panda.
  Maar mijn geheugen laat mij voor precieze details in de steek.

  Zoals er volgens mij ook een wereldkaart bestaat met het formaat van de penis per land/regio.

  Ach, de genoemde foto’s veroorzaken vooral heel veel leed!

  Misschien is humor ook hier de beste oplossing?

  Stille groet,

  Like

 2. Voor mij zou bij het veroveren noch het paard noch de dickpick aan de orde zijn. Maar de juiste “dickpick’ ( niet per telefoon natuurlijk , veel liever live) van de juiste man speelt zeker wel een rol in vele vrouwenlevens. Er zijn zeker wel vrouwen die seks als een plicht zien, maar er zijn er genoeg die het één van de leuke kantjes van het huwelijk zien. Je bent wat zwart/wit in deze. 😉

  Like

  • Mijn verhaal is ook overgoten met de nodige ironie. Vandaar ook dat ik Koot en Bie er even bij haalde. Natuurlijk zijn vrouwen gevoelig voor fysieke elementen van een relatie. Maar dat sturen van die foto’s zat toch meer in de hoek van de versierkunsten met een succesgehalte van 0,01%. En als je dat als man weet moet je andere technieken inzetten om tot het gewenste resultaat te komen….

   Like

   • Ik vraag me zelfs af óf het wel als versiertruc gebruikt wordt, misschien is het meer een té hoog opgeschroefd ego dat dénkt dat ze iets bijzonders in huis hebben. Het is ook maar de vraag of het altijd de eigen “dick “is die ze versturen.

    Geliked door 1 persoon

   • De types kennende waarover het gaat is men er wel van overtuigd zelf van iets heel bijzonders gebruik te maken. Ook in de VS zijn gevallen bekend van lieden die kennelijk meenden dat ze met hun stukje speelgoed van 15cm vrouwen onder de indruk kregen. Met name het ongevraagde karakter van die ‘aanbiedingen’ zorgde ook daar voor de nodige ophef. Een dame als Anouk, gek op gekleurde mannen, gaf ooit aan dat onder de 20cm zij niet warm of koud werd. Linda de Mol moest daar toen best van blozen…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.