Prins…

Daar lag ze dan…in haar korte zijden nachtjapon, in haar als altijd fraai opgemaakte bed. Haar verder naakte lijf huiverde. Ze vermoedde wel dat er iemand anders in haar buurt was maar ze hield de ogen gesloten. Immers, ze had geen idee wie dat was. Wilde het eigenlijk ook niet weten. Plots hoorde ze een stem, zacht, mooi, die haar vroeg hoe ze had geslapen en of ze wellicht in bad wilde. Tuurlijk wilde ze dat. Lekker wegzakken in warm water. Ze stapte uit haar bed in klaargezette muiltjes, liep rozig achter die man aan die tegen haar had gesproken. Breed van schouders, een lendendoek van een of ander duur materiaal. In de badkamer was het bad voor haar al gevuld. Het schuim lag er dik op en ze rook de heerlijke geur van een of ander opwekkend soort schuim. De jonge man, wat een knappe vent zeg, pakte haar nachthemd aan en keek naar haar lijf. ‘Mooi’ stemde hij in met het beeld dat ze zelf ook in de spiegel aan de overkant van het bad zag. Ze was strak van vel, had rechtopstaande borsten, een schoot die nog ongerept was en verlangde naar zijn aandacht. Langzaam liet ze zich in het water zakken. Achter haar knielde die atletische jonge man neer en begin haar schouders en nek te kneden. Het voelde heerlijk aan, ze ontspande helemaal, zalig… En het voelde dan ook als heel normaal toen hij met zijn handen lager en lager kwam en haar het gevoel gaf dat wat er ook moest komen het allemaal fantastisch zou zijn en op haar gericht. Toen hij langzaam aan naast haar zat om zijn handen nog wat beter hun werk te kunnen laten doen keek ze hem aan en nodigde hem uit bij haar in bad te komen zitten. Langzaam maakte hij zijn vernuftig vastgemaakte lendendoek los. Wat ze zag deed haar huiveren…zo mannelijk, zo groot…als dat maar…. Net toen ze huiverde van genoegens en genot hoorde ze in haar oren een geluid dat haar geluk verstoorde….dat geluid werd steeds luider en het deed haar ontwaken….Naast haar stonden twee van haar vier kinderen. Die wilden dat ze uit bed kwam….ze moesten naar school, en wilden eten. Schaamte maakte dat ze haar opgetrokken katoenen nachthemd snel om zich heen trok, en meteen uit bed stapte. In haar goedkope sloffen….Haar man was al onderweg naar zijn werk, in de spiegel zag ze haar wat pafferige gezicht, de dikke buik, haar al wat hangende borsten…. Jeminee, het leven was haar niet goed gezind geweest. Gelukkig waren er die dromen. Elke paar dagen per week kwamen die terug en voelde ze zich weer even een jonge meid. Die wel werd gewaardeerd en begrepen, en die vol passie was…net zoals vroeger….

12 thoughts on “Prins…

 1. Ls,
  Het leek wel of ik wel een verhaal uit lang vervlogen tijden las
  De tijd dat kunst door een hand gestuurde pen uit de geest vloeide is allang voorbij. Nu is hiervan een stukje, zeg maar een parel voor de geest, uit de poel bits en bytes boven komen drijven.
  Dit doet mij terug verlangen naar de tijd, diep in de vorige eeuw, toen Romantiek nog gewoon in de winkel op de hoek stond tussen de dikke sigaren. Verpakt in papieren uitgaven zoals in de “Candy” en “Chick”
  In mijn tanende geest is zijn deze uitgaven nog steeds de witte schuimkoppen in de zee van de nu door politiek correcte smerige dikke olie gedempte kabbelende literatuur.
  Maar de met de pen gevulde literatuur is, beduimeld en wel bij mij vast geworteld.

  Vg. Jan van Hier

  Like

  • Realisme is mij niet vreemd, en vertrutting is mij een doorn in het oog. Dat zowel mannen en vrouwen fantastische avonturen kunnen beleven in hun dromen of bed is mij een waar genoegen. En daarom laat ik het wel eens voorbij komen hier…

   Like

  • Ohhh de,: Candy”.. haha,
   ja die kocht ik ook . Stiekum en ongemerkt. Las ze graag en verstopte ze onder mijn kussen . Heerlijke verhalen, dromen daarover kan ik nog steeds.

   Like

 2. En heel stiekem voel ik me een geluksvogel, Ik hoefde het niet van dromen te hebben, ook niet toen alles wat minder strak was, je herinnert je vast nog het logje “50 tinten Rietepietz” waar zelfs met de dood op het randje van het bed de romantiek nog aanwezig was.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.