Politiek (in)correct…

De gemiddelde en vaak hard werkende mens draagt tegenwoordig een enorme last op zijn of haar schouders in de Madurolandje. Altijd is er wel een #linksliegt type uit de #gektesekte die zijn of haar normen en waarden op wenst te leggen aan de normale hard werkende mens die domweg wil genieten van wat het moderne leven in een welvarend landje zoal te bieden heeft. Zo moet je schuld voelen als je kinderen krijgt. Immers, ‘slecht voor het klimaat’. Wie in een auto durft te rijden wordt meteen gezien als ‘misdadiger’ al kijkt men daarbij dan met enig onderscheid naar hen die al dan niet van de ‘baas’ in een elektrisch exemplaar rondrijden. Net even minder kwalijk… De bijkomende slavernij in de Kobaltmijnen van Centraal Afrika en Afghanistan blijft daarbij onbesproken. Vliegen is natuurlijk helemaal uit den boze, de huifkar en trekschuit komen voor het gewone volk eerst. Heb je thuis nog een CV-installatie op gas? Dan draag jij persoonlijk bij aan het slechte klimaat op Aarde. Eet je nog vlees of vis? Schandelijk, want die arme dieren… Vier je christelijke feestdagen? Kan echt niet meer, dus maken we van Kerstmis maar het winterfeest. Opdat nieuwkomers zich niet beledigd voelen. Woon je als oudere in een (te)groot huis? Schande! Wegwezen oudjes, er staan nog zoveel statushouders op de wachtlijst. Kruip maar in een tinyhouse, dat zal vast bevallen.

En anders verstrekken we je wel een pil om zo een definitief einde te breien aan je waardeloze en vervuilende leven. Ga je wandelen op de heide? Hoe haal je het in je hoofd. Je vertrapt de natuur. En maakt de wolf bang. Kan echt niet meer. Heb je huisdieren? Schande, want die zorgen voor vervuiling van het klimaat…. Koop je online? Schande! Want dan komen die pakketbezorgers voorbij en dat vervuilt de lucht. Gewoon naar de winkels jij loonslaaf. En o ja, als je dat laatste doet dan wel graag lopend, want alle andere vormen van vervoer zijn vervuilend en slecht voor het milieu. Draag je kleding van prijsbrekers? Hoe haal je het in je hoofd. Als iets het klimaat verpest dan de fabricage van nieuwe kleding en de jeansbroek die je om de al dan niet ronde billen draagt is wel het toppunt van negativiteit op dat punt. Dus je weet het, voortaan alleen jute aan en dat decennialang ongewassen. Zeg, hardwerkende Nederlander, doe je wel even je licht thuis uit? Kost weer energie en dat mag niet meer opgewekt.

Alle lichten en CV-ketels in huizen en gebouwen moeten uit, dat licht ook op snelwegen. Wassen is ook taboe, want vervuilt het milieu. Dus stank is toegestaan. De Middeleeuwen zijn ‘ons doel’ als enigen die begrijpen wat er op Aarde loos is. Daarbij, kijk je naar een andere nieuwsbron dan de door de #gektesekte gesponsorde #MSM als de #NPO? Hoe haal je het in je hoofd. Je bent zeker een wappie, rascist of fascist? Alleen wij linkse types weten wat er te koop is in de wereld, onze #Pravda #journalisten vertellen het ons.

Opvallend altijd is dan wel dat als je tegenvragen stelt, bijvoorbeeld over betaalbaarheid, leefbaarheid, over massa-immigratie zonder grenzen, over Europese bestuurders zonder mandaat van enige kiezer, over een chantagepartij als D66 of het Marxisme van Groenlinks de discussie ineens grimmige vormen aanneemt. Eenzijdigheid troef. De laatsten der Mohikanen die echt van dit landje houden blijven overeind en geven niet mee. De rest wordt ongevraagd slaaf van een elite die meent dat wat zij bedenken goed is voor die hardwerkende sukkels die zij slechts zien als stemvee. En dat goede (..)is vooral lijden en betalen….Opdat zij in hun linkse weelde en droomland verder kunnen leven…. (Beelden: Prive/archief)

16 thoughts on “Politiek (in)correct…

  • Nee hoor, ik geef even aan waar normale mensen mee te maken hebben in de huidige tijd. Politiek correct, vaak zonder onderbouwing of feiten, en altijd met een gemene lach om de mond…. Dat is wat ik zie en ook hier meemaakte….Vandaar mijn beschrijving…

   Geliked door 2 people

  • Ik ben ook voor een verbod van D66! Dus dat zou passen. Maar het is meer een optelsom van wat ik dit jaar aan feiten heb verzameld rond al die linkse (knok)ploegen die overal en altijd leugens verspreiden en ons, betalende burgers, het leven onmogelijk willen maken…

   Like

   • Ik vind de VVD zeker geen linkse partij en D66 is meer een modepartij met allemaal Gutmenschen. Er is maar één echte linkse partij en dat is de SP. Maar goed, het is nog steeds zo dat Nederland een van de welvarendste landen op aarde is waar iedereen, in ieder geval voorlopig, haar of zijn mening mag geven. Natuurlijk begrijp ik je punt maar jij ziet het wel erg zwart wit.

    Geliked door 1 persoon

   • Sinds de scheuring in de VVD waarbij Rutte Rita Verdonk en Wilders buiten spel zette werd de VVD een links-liberale partij. En zijn keuze voor de verschrikkelijke Kaag maakte dat nog eens te meer duidelijk. D66 zelf is een partij voor verschrikkelijke mensen met nul gevoel voor eigen principes. Alles ging overboord toen men de macht kon ruiken. En we nu opgescheept zitten met een kabinet vol mensen die van hun eigen vakgebied niks snappen maar vooral de linkse ideologie op klimaatgebied onderschrijven of zich bezig houden met hoe men het Nederlandse volk kan knechten. Nederland was zeker altijd welvarend. Maar dat danken we niet aan D66 of Groenlinks maar aan hard werkende burgers en vooral ook ondernemers die er iets van wisten te maken. De sociale aspecten waren ooit het domein van de PvdA of CPN. Die tijden liggen ver achter ons. Arbeiders zijn nu niet meer in trek. En ja, mijn mening is zwart/wit maar ook bewust zo gekozen om een spiegel voor te houden bij hen die al te softlinks denken of zelfs het extremisme (bestorming Schiphol) onderschrijven…:)

    Geliked door 1 persoon

  • Verbieden is wel erg selectief. Want diezelfde lieden die ons uit het vliegtuig willen halen maken er met meer dan 30.000 personen wel gebruik van om naar een of andere conferentie te vliegen in Egypte. Onze minister van Financien vliegt voor elk wissewasje ergens heen in het regeringsvliegtuig, maar oreert wel dat voor normale mensen dat vliegen echt niet meer kan. Intussen laat men geen concurrentie toe op het spoor, stuurt daar elk jaar honderden miljoenen aan subsidies achteraan en belast die kosten aan de automobilist. Het ongelijke en kwaadaardige denken in linkse kring wordt steeds extremistischer en mijn betoog is er op gericht duidelijk te maken hoe dat vreet aan onze Nederlandse samenleving die vanuit het poldermodel zo aardig functioneerde…

   Geliked door 2 people

 1. Helaas, die pil om een eind aan je leven te maken zijn ze dan weer niét zo soepel mee, daar zit je er toch een beetje naast. 😉 Wie niet meer verder wil wordt helaas gedwongen dat te doen op een manier die voor ánderen vaak traumatisch is. Belastingbetalers kunnen blijkbaar niet erg gemist worden. 😉

  Like

 2. Ik vind het erg typisch voor NL dat “klimaatvriendelijk” wordt opgelegd aan alles en iedereen dat leeft, maar dat de klimaattop dan weer flopt, haha. Lang leve onze politiek. Volgens mij krijgen wij nooit wat gedaan.

  Like

  • Het klimaat spreekt niet aan als je domweg je cijfers niet op orde hebt, tegenstanders van de theorie onder het tapijt probeert te stoppen en niet snapt dat in landen met 1.5-2 miljard inwoners de noden anders zijn dan in het Madurolandje dat Nederland heeft. Daarbij wordt veel aan flauwekul over de hoofden van burgers heen gejaagd door mensen die zelf niet hoeven werken en vanuit hun overtuiging maling hebben aan de nadelen van de beoogde voordelen….

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.