Uithuilen en opnieuw beginnen…

Leo met beeld - Rijnkade Rees - zomer 2013 WP_20130904_012Bij mijn omschakeling van de ene naar de andere computer kwam ik er achter dat mijn toegang tot het WordPress-beheer van mijn vorige Meningblogje niet meer mogelijk was. Na weken martelen besloot ik dan maar opnieuw te beginnen. Al dat werk van de afgelopen jaren teniet laten doen, lijkt me toch wat vervelend. Dus, een ander blog, een nieuwe naam, al lijkt die dan veel op de vorige. Als Altijdmijnmening.com gaan we nu door het leven, de specialismen blijven gewoon op hun bekende plekje functioneren. Nu eens zien of we deze nieuwe blog weer tot leven kunnen wekken en ook levend kunnen houden. De frequentie van schrijven zal wellicht niet zo veel gaan afwijken van die welke ik al had ingevoerd toen ik van Sanoma naar WordPress overstapte. Nu nog even de linkjes actief maken en zien hoe we de boel weer draaiend krijgen. Kost wat tijd, maar dan heb je ook wat. In het begin plaats ik wellicht wat minder dan gewend, komt vast door de opbouw van deze nieuwe weblog. Maar eenmaal onderweg zal er weer het nodige te lezen zijn hoop ik… U bent van harte welkom om weer mee te doen in de discussies of gewoon te lurken….WP_000347

7 thoughts on “Uithuilen en opnieuw beginnen…

 1. Test, even kijken of ik ongemerkt kan mee lurken 😉 Succes broer …. het gaat weer helemaal leuk worden hier. vast. #bijbehorendeschaarvoortlintje en #Digibloemen

  Like

 2. Gelukkig neem ik je oude site nog altijd mee ‘in m’n rondje” en zo heb ik dus al snel je nieuwe site gevonden. Je wordt wél door pech achtervolgd zeg waar het blog’s betreft!
  Afschuwelijk om wéér opnieuw te moeten beginnen omdat de zooi niet werkt.
  het drukt me er weer eens met de neus op dat ik nodig weer eens wat op moet slaan ….voor het geval dát! Maar vreemd is het wel, ik kan ook op de computer met Window 8 gewoon inloggen op m’n side .
  Ik hoop dat je hier éindelijk een blijvende site mee hebt , veel succes

  Like

 3. Joepie, je bent er terug Leo, en hoe! Ik hoop zo voor jou dat al je vorige respondenten de weg naar dit nieuw blog vinden en jij evenveel reacties als op je vroegere blog krijgt. Want dat verdien jij beslist, met je altijd-een-mening!

  Like

 4. Zo ben ik bij mijn eerste provider gebleven om daarmee mijn eerste schrijfsels te behouden.
  Maar ook bij andere blogvrienden heb ik gezien dat een heel verleden verdween door foutieve software.
  Bij jou zit de hardware dwars!

  Fijn om op een nieuwe plaats toch nog jouw mening te kunnen lezen.

  Vriendelijke groet,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.