5 thoughts on “Klassieke stroomlijn bij Pontiac

  1. Het is jammer dat juist Pontiac gediscontinueerd werd, enige jaren geleden. In die lijn werden inderdaad zoals jij zegt de wat sportievere modellen uitgebracht en daar zaten af en toe best aardige modellen tussen. Mijn oom in Des Moines had een Pontiac Le Mans, eind jaren zestig.

    Pontiac (ook wel Bondiac) was de naam van een opperhoofd dat eens een grote aanval geleid heeft op Fort Detroit in de 18e eeuw.

    Like

    • Ik heb in mijn beroepsmatige leven binnen de autobranche alleen in het begin de fout gemaakt te denken dat vrouwen slechts op kleur en interieur letten. Dat bleek in de praktijk vaak flink anders. Mannen hadden weinig te vertellen soms al deden die zich vaak voor als de ‘experts’. Ook qua onderhandelen over prijzen waren vrouwen meestal gewiekster dan mannen. Ondanks dat snel ik goed wat je aangeeft hoor…:)

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.